Кількість
|
Вартість
|
||
|
штолен МАРЦИПАНОВИЙ
відома різдв'яна випічка - витриманий масляний штолен з величезною кількістю сухофруктів, горіхами і марципаном.
Чому його варто скуштувати:
- Сухофрукти я насичую в алкоголі (карибський ром) кілька днів.
- Горіхи просмажую в духовці.
- Мигдалевий марципан роблю сама.
- Випікаю на початку грудня.
- Вкритий цукровою пудрою і любов’ю , штолен чекає Різдва і Нового року, аби витриманим насиченим і духмяним потрапити до святкового столу.
Збалансовані смаки – ідеальні поєднання.
Обирайте та замовляйте на сайті Vrai Dessert один із найпопулярніших смаків або телефонуйте.
Попередні гарантовані замовлення приймаються в кінці листопада – в грудні кількість вже фіксована і вистачає тільки тим, хто першим встиг.